15-06-10

Goedkoop weekendje weg op hotel in Antwerpen centrum

Je weekendje Antwerpen begint hier!

Met de hele familie op hotel in Antwerpen

Onze Citytrip Antwerpen

antwerpen1Een van de leukste city trips sinds jaren meegemaakt, dit paasweekend, in een van de vele leuke hotels Antwerpen centrum! Omdat we geen zin hadden om thuis te blijven, boekten mijn vriendin en ikzelf twee nachten in een hotel in Antwerpen, pal in het centrum van de meest dynamische en bourgondische stad van Vlaanderen. Ik had nog nooit langer dan een namiddag in het Antwerpse vertoeft en ik had al vaak horen zeggen hoe fascinerend en bruisend de stad is maar ze overtrof werkelijk alle verwachtingen!

Antwerpen is een enorm levendige stad, kosmopolitisch maar toch op mensenmaat. Of je er nu woont, werkt of op bezoek bent, er valt altijd wel iets te beleven! Tijdens ons verblijf in dat hotel Antwerpen, een gezellig 3 sterren hotel Antwerpen dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden kreeg ik snel door waarom Antwerpen de culturele hoofdstad van Vlaanderen wordt genoemd. De creativiteit viert hoogtij en er is een rijk en divers cultureel aanbod.

Tal van organisaties in zowat alle kunstdisciplines hebben er hun thuisbasis. Een uitgebouwd cultureel netwerk van theaters, musea, cultuurcentra, bibliotheken en andere culturele partners zorgt voor een dynamisch klimaat en een stevige culturele uitstraling die reikt tot in heel Vlaanderen en zelfs ver daarbuiten! Een citytrip naar een hôtels Anvers is dan ook absoluut een aanrader voor ieder die de vinger aan de culturele pols van ons landje wil leggen. Antwerpen heeft dan ook nog eens een schatrijk cultureel verleden dat zoveel mogelijk zichtbaar en toegankelijk wordt gemaakt. Daarnaast is Antwerpen vooral een hippe en trendy stad met een grote rijkdom aan verschillende cultuuruitingen en –belevingen. Die grote culturele verscheidenheid is een belangrijke troef voor Antwerpen en haar bewoners en voor zij die resoluut gaan voor een verblijf van een paar nachten in één van de vele kwalitiatieve hôtels Anvers centre.

Ikzelf had vooral een verblijf in dat hôtels Anvers geboekt voor één reden: musea! Ik ben namelijk gek op alles wat geschiedenis heeft, wat uitgestald wordt, wat aangeraakt kan worden, beleefd kan worden. En ik had ferm geluk met de stadskeuze: Antwerpen heeft immers heel wat musea; het is haast onmogelijk om geen museum te vinden dat je niet aanspreekt.

Hieronder krijg je wat meer te lezen over mijn ervaringen met hôtels Anvers van goedkope hotels Antwerpen tot en met de luxe hotels Antwerpen. Voorlopig zijn het er maar een paar maar ik ben vastbesloten om deze blog in de nabije toekomst up te daten.

De commentaren zijn gesloten.